Produkty pro list špenátu (20)

Extrakt z malinových listů

Extrakt z malinových listů

Extrakt z Rubus idaeus L. Poměr 10:1
Bazalka - Bylinky

Bazalka - Bylinky

Bazalka - Byliny
Oregano

Oregano

Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Mletý Bobkový List

Mletý Bobkový List

Mletý Bobkový List Ref: EPI019 Obsah: 100 g
Listy mořského mandlovníku 100g balení

Listy mořského mandlovníku 100g balení

Listy mandlovníku mořského - Přírodní lék pro okrasné ryby Obsah: Přibližně 50 listů Hmotnost: 100g
Čínské listy

Čínské listy

Po mnoho let dodáváme čerstvé ovoce a zeleninu maloobchodním sítím po celé Evropě. Specializujeme se na export jablek, hrušek, švestek, třešní, jahod, zelí, čínského zelí a dalších produktů. Nakupujeme je přímo od farmářů, se kterými uzavíráme dlouhodobé dodavatelské smlouvy. To nám umožňuje zajistit kontinuitu dodávek. Naše produkty mohou být baleny jakýmkoli způsobem podle požadavků našich klientů, protože vlastníme výrobní zařízení na balení. Odrůdy: Čínské listy Dostupnost: 3 000 tun
Drcená petržel

Drcená petržel

Rozdrcená petržel je univerzální bylinka, která se používá již od římských dob jako ozdoba a zlepšovač chuti v slaných pokrmech. Pěstuje se po celém světě, přičemž Severní Afrika a Blízký východ jsou hlavními zpracovateli. Petržel dodává jemnou vůni a chuť směsím bylinkových koření, masovým marinádám, vinaigretám a zeleninovým polévkám. Skvěle se hodí k vaječným pokrmům, pečené zelenině a bylinkovému chlebu a je základní součástí italské kuchyně. Aby se zachovala její kvalita, měla by být rozdrcená petržel skladována v vzduchotěsných nádobách, mimo světlo a vlhkost.
INFUZE Trávení

INFUZE Trávení

Divoká máta peprná, jedna z nespočetných druhů máty, se vyskytuje pouze ve střední a jižní Evropě. Pěstuje se v Severní Americe, po celé Evropě a v severní Africe. TEPLOTA VODY: 90 až 100 °C ČAS LOUHOVÁNÍ: 5 až 10 minut
Zelí

Zelí

Zelí
Zelí

Zelí

Zelí
Lípa - Lípa

Lípa - Lípa

Lípa
Špičatý Zelený Pepř

Špičatý Zelený Pepř

Může být dodáno v plastových nebo kartonových krabicích
SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÉ JÍDLO
Plantain - Plantago

Plantain - Plantago

Organický produkt, celý.
Mučenková květina

Mučenková květina

Mučednická květina
Mražená máta

Mražená máta

Čerstvá máta byla vybrána, omyta, zmražena metodou IQF, nakrájena a zabalena. Stonky byly odstraněny. Produkt není blanšírovaný a je připraven k použití. Tato sladká máta je ideální pro všechny vaše kulinářské přípravy, jako jsou emulze a trendy koktejly, jako je Mojito. Balení: 8 x 250 g = 2 kg
Extrakt z jitrocele

Extrakt z jitrocele

Extrakt z Plantago lanceolata L. Poměr 4:1
Šťovík

Šťovík

Šťovík je listová zelenina, kterou používáme syrovou nebo vařenou pro její kyselou a mírně citronovou chuť. Používá se jako aromatická bylina, která vylepšuje polévky a zeleninu, pokrmy z ryb a vejce, se kterými se obzvlášť dobře snáší. Bohatý na vlákninu, hořčík, draslík, železo a vitamíny A, C, E, je od starověku uznáván pro své trávicí a stahující účinky.
Meduňka

Meduňka

Meduňka je rostlina s citronovou vůní, jejíž listy mají super schopnost! Když se třou o štípnutí hmyzem, zmírňují jeho účinky. Meduňka se používá pro své uklidňující a relaxační vlastnosti v nálevu nebo ve vaně. V kuchyni meduňka jemně ochucuje drůbež a bílé maso. V cukrařině dodává lahodnou chuť dezertům, krémům a flanům.
Máta

Máta

Máta je lahodná aromatická rostlina, která voní pokrmům ve všech kuchyních světa: salátům, koktejlům, limonádám nebo ovocným šťávám, horkým nebo studeným polévkám, čajům, zmrzlinám… Je také jednou z nejpoužívanějších léčivých rostlin pro své antiseptické, analgetické, stimulující a astringentní vlastnosti. Použití máty je nekonečné a kytice máty umožňuje zejména: - ochutit vinaigrette - ochutit vodu na vaření zeleniny a brambor na páře - aromatizovat máslo - ochutit pečivo ve spojení s čokoládou - aromatizovat kostky ledu - připravit inhalaci proti kašli nebo nachlazení - ochutit vodu do koupele - odpuzovat hmyz ze zahrady a parazity domácích zvířat